Huh huh, aikamoinen loppuilta takana. Alkuillasta oltiin rauhassa kotona ja sain siivottua vaatehuoneesta pahimman kaaoksenkin, kunnes alkoi tapahtua. Miehelle soitettiin, että aamusta pitäisi mennä töihin ja lähti sitten kokeilemaan, olisiko auto suostuvainen moiseen ajatukseen. No, eihän se ollut. Pitkällisten yritysten, pohdintojen ja lukuisten soittojen jälkeen äitini tuli kymmenen kilometrin päästä iltakymmeneltä antamaan virtaa. Onneksi sentään johdot löytyi omasta autosta. Mutta eipä auttanut sekään, joten mies menee äitini autolla aamulla töihin, ellei sekin pakkaseen hyydy. Yhdistelmä pakkastalvi ja auto ilman lämmitysmahdollisuutta ei oikein ole toimiva.

Jossain tuon autohomman ohessa pikkuihminen kakkasi kylpyveteensä ja päivän päätteksi tyhjensi tyynystään ja söi hirssinakanoita. Aikamoinen homma oli se akanoiden siivous sängystä ja lattialta, mutta onneksi ei sentään koko tyynyä tyhjännyt.

Pari päivää on menty melkoisen ulostepainotteisesti. Pissoja olen saanut siivota lattialta monta kertaa ja kakkaa kylpyveden lisäksi syöttötuolista ja vessanpytyn kannelta. Toisaalta välillä neiti oli jo pitkään pissaamatta lattialle. Eilisillan kakkaoperaatio oli kyllä mielenkiintoinen. Neiti alkoi kesken iltapalan puhua kakkaa, isänsä sanoi kakan  haisevankin ja menin tarkistamaan tilannetta. Body oli avattu, vaippa viskattu lattialle ja kakkakin lopulta pyllystä löytyi. Siitä lähdettiin pesulle ja syöttötuoliakin putsasin, jonka jälkeen neidin piti jatkaa syömistä. Ja jatkoikin, mutta suuttui ensin, kun luuli jo pöydästä pois päässeensä.

Mutta jotain hyvääkin sentään: tuli kirje, että päästään huhtikuussa tuetulle lomalle Imatran kylpylään. Lomaa tässä onkin pitkään kaivattu, kun ei olla pystytty mihinkään lähtemään pitkään aikaan.