Maanantaina pikkuihminen oli isänsä kanssa mummulassa melkein koko päivän ja kuulemma pääsi peltohommiinkin ensimmäisen kerran. Tai kävihän hän jo vuosi sitten hiukkasen meininkiä katsomassa. Itse sanoin suunnilleen saman ikäisenä traktorin kyytiin päästyäni "Vavva ajo vatko".

Tiistai-iltana leivottiin muffinseja. Neiti olisi mukana kyllä innokkaana, mutta tahtoo keskittyä ainesten ja taikinan syöntiin. Itse saa keskittyä niiden varjeluun, eikä homma itsessään tahdo edetä. Tiistain päiväunia kokeiltiin vanhempien sängyssä, mutta vaunuihinhan ne lopulta päätyivät.

Keskiviikkona lähdettiin uniaikaan kävelylle. Hienosti tyttö ymmärsi, kun sanoin, että laita ensin haalari ja saat sitten tutin. Toin tutin näkösällekin, mutta hienosti meni haalari päälle, autettuna toki. Loppumatkan kävelystä oli hereillä, mutta suostui ihan hyvin olemaan vaunuissa silti. Ei olla jalkaisin läheistä puistoa ja kauppaa pidemmälle uskallettu lähteä sen kaoottisen pitkäperjantain jälkeen, jolloin matkanteosta ei tullut yhtään mitään.

Makuuhuoneessa kaapinovella on roikkumassa lakana, joka yhdessä vietiin muutama päivä sitten vintille. Siitä pikkuihminen on muistuttanut monta kertaa "tinti".