Sisii, innostui pikkuihminen puhelemaan, kun näki isänsä kuvan lehdessä. Sisi tarkoittaa nyt sitten isää, äiti on yhä vaan äi, mummu on tullut kuluneen viikon aikana sanavarastoon ja pappa on osattu sanoa jo pitkään. Vaaria pitäisi vissiin seuraavaksi treenata.

Lauantaina pikkuihminen alkoi yhtäkkiä ruokapöydässä laulaa Pyyhkijät pyyhkivät, en ensin tajunnutkaan mitä meinaa, mutta selvisi kuitenkin. Se meni niin, että heilutti käsiään ja lauloi "Sviush, sviush" jne. ja taputti käsiään. Kun autoin laulamalla laulua, liitti taputuksiin "Ko, ko, ko" jne. ja seuraavana päivänä mukaan tuli vielä "Tööt, tööt" jne. 

Yhtenä aamuna menin vessaan ja pikkuihminen tuli sieltä pottaansa hakemaan. Apua hihan vetämiseen ei kuitenkaan tullut hakemaan, niin ajattelin istuvan vaatteet päällä potalla tai touhuavan ihan muuta. Mutta kappas, itse oli riisunut niin vaipan kuin haalarinkin ja istui potalla niin kuin pitääkin. Toisella kerralla pottaan tupsahti yhtäkkiä kakka. Edellisestä pottakakasta on puoli vuotta tai ylikin, joten tuntui ensimmäiseltä kerralta.

Hia kuuluu nykyisin sanavarastoon, erityisesti kun hihojen vetämisessä johonkin päin pitää auttaa. Huppu sitten taas on kukku ja huppuihin ollaan varsin ihastuneita. Tekee peitosta, pyyheestä tai milloin mistäkin itse hupun ja kertoo, että kukku. Vaatteissa olevat huput pitää myös useimmiten saada päähän.