Onpa taas aikaa vierähtänyt, kun on ollut paljon ohjelmaa. Viime viikko vietettiin Imatran kylpylässä tuetulla lomalla. Uitiin, ulkoiltiin, hiukan tutustuttiin Imatraan ja levättiin. Tällä viikolla on käyty Herra Hakkaraisen talossa, kirjastossa, muutaman kerran puistossa, pääsiäisvaelluksella ja Tampereella asioilla.

Tampereelta haettiin kestovaippoihin hoitoliinoja ja pari netin kautta löytämääni ilmaista laatikostoa. Kirppareilta löytyi tytölle mm. kivoja puisia eläimiä, pari kesävaatetta, lenkkarit ja ehkä parhaana ulkoleluksi työnnettävä/potkuteltava koira. Koiraa tänään jo ulkoilutettiin ja reippasti sen kanssa puistoon kipitettiinkin.

Reissussa tytölle parasta antia olivat uinnin lisäksi varsin pienet asiat, kuten hotellin raput ja huoneessamme ollut suihkukaappi, jossa tyttö kävi kuikuilemassa ihan vaatteet päällä. Liukumäet ovat myös nyt suosiossa, hotellilla niitä oli vesiversio ja toinen pienessä pallomeressä ja täällä kotinurkille on puistossa ihan tavallinen. Hienosti neiti kiipeää raput itse ja laskee alas, kun pidetään toisesta kädestä kiinni. Matkat menivät melko hyvin kirjojen ja lelujen kanssa, tosin päiväunia autossa nukuttiin miten sattuu  (mennessä yhdet unet tavallista aiemmin ja tullessa kahdet unet).

Reissusta ja tämän viikon jutuista riittää varmasti vielä kirjoitettavaa, mutta jatkan niistä toiste.