Ei oikein etene tämä operaatio. No, sisällä nukutaan, mutta useimmiten vaunuissa, kun on ensin pompittu ja pyöritty sängyssä lähemmäs tunti. Vain päivänä 4 nukahti sänkyynsä ja silloinkin se kesti tunnin. Nyt on alkanut myös sängystä pois pyrkiminen (Ei ole ennen ollut mahdollistakaan, kun yöt on unipussissa.), joten täytyy alkaa miettiä pinnattomaan sänkyyn siirtymistä. Siinä(kin) tulee varmasti olemaan haastetta tuon kieppujan kanssa.

Viime päivät olen itse ollut hieman kipeänä ja ulos ei olla siksi menty. Tämäkin on saattanut aiheuttaa nukahtamisen hankaluutta ja kiukkuamista. Ja muskarikin jäi väliin, ensi viikolla jos sinne päästäisiin neljän viikon tauon jälkeen. Eilen tyttö pääsi sentään rappukäytävään viemään mattoja ("tattu" tms.) tuulettumaan ja lakanaa vintille ("tinti") kuivumaan. Kaikkiaan kolme kertaa kuljettiin rapussa ja kerta kerralta oli hankalampaa saada neitiä takaisin sisälle. Ensimmäisellä kerralla pikkuihminen sai "kunniatehtävän" kantaa mattopiiskaa ja hiukan hakkasikin mattoa sillä.

Ohjelmassa on ollut hiukan myöhästynyttä pääsiäismunien maalausta ja tietysti ilmapalloja ja serpentiiniä sekä vappupäivän autoparaati. Pääsiäismunat maalattiin sormiväreillä ja se oli pikkuihmiselle ensimmäinen kerta sitä lajia. Ei oikein innostunut ja haittasi maalitöhnä sormissa (hieroi pois muihin sormiin). Hiukan muniin sentään väriä saatiin. Vappuaattona levitettiin serpentiiniä ja puhalsin ilmapalloja. Ne kiinnostivat niin kauan kuin voi pyytää lisää ja sitten lakkasi kiinnostus ja alkoi tuttu paperin repiminen, tavaroiden levittäminen ja ulvominen, kun äiti ei antanut kameraa. Samaten autoparaati kiinnosti vain hetken, mutta ulkona sentään oli kiva juosta ilmapallon perässä, kun tuuli puhalsi sitä karkuun.