Pikkuihminen on oppinut kuukausi sitten sanomaan kummitädin nimen ja nykyään siitä muistutellaan päivittäin. Kerran, kun kummitäti kävi meillä, laittoi tavaroita pikkulipaston laatikoihin tytön kanssa. Siinä lipastolla muun muassa sanotaan kummitädin nimeä. Tai sitten nimen perään todetaan sössössös (=tsukutsukutsuku), koska samalla kerralla kerroin kummitädin lähteneen junalle.

Yhtenä aamuna pikkuihmisen herätessä hän kurkki pinnojen raosta ja puhuin pienestä nenästä, joka sieltä pilkisti. Aamun ensimmäinen sana oli kummitädin nimi ja sitten todettiin nenä. Sen perään vasta tuli sisi (=isi) ja nenä.

Tänään kummitäti pelasti kirppisreissumme. Oltiin hiukkasen tavaraa myymässä, minä, pikkuihminen ja kummitäti. Alunperin pikkuihmisen piti olla mummulassa, mutta ei se onnistunutkaan. Kovasti oli kummitädistä apua neidin vahtimisessa ja hän se itse asiassa eniten pöydästämme tavaraa myi, kun itse kiertelin katselemassa. Kovin hyvin ei kauppa käynyt, mutta jotain sentään saatiin kaapeista pois. Tosin tytönvaatetta löytyi lisää enemmän kuin sitä lähti.