Lätynpaisto oli niin mukava juttu, että heti innostuttiin sanomaan tätty. Pikkuihminen sai syödäkin sitten ensimmäistä kertaa kokonaisen lätyn.

Aiemmin viikolla oltiin mummulassa, ensin neiti yksin illan ja sitten minäkin menin sinne yöksi. Siellä taas ulkoiltiin kunnolla, kun olosuhteet on paljon paremmat kuin kotona. Pulkan kanssa ja muutenkin piti varoa kuraa, jonka tyttö omaksui muodossa kua(a).

Mummulasta paluun jälkeen tyttö sanoi omista housuistaan "mummu", mutta yhteys mummuun ei oikein selvinnyt. Housut eivät ole olleet ennen käytössä, mutta olivat mummulassa mukana ja tyttö ehkä näki, kun juuri ennen pukemista otin niitä kassista. Sanoi mummu niistä sekä heti pukiessa että kerran pari myöhemminkin. Molemmilla kerroilla kysyin, onko ne mummun housut ja tyttö vastasi kyllä.

Muutaman kerran pikkuihminen on jossain mahdollisessa putoamispaikassa ollessa sanonut kikki (siis rikki) ja kun olen kysynyt, mikä menee rikki, on vastannut pää. Myöntelen siinä sitten, että kyllä pää voi mennä rikki, jos sieltä putoaa. Kikki on muutenkin kovassa käytössä. Aina kun varoittelen jotain heittämästä tai pudottamasta, toteaa että kikki. Käytäntöön tämä ei ole vielä mennyt, vaan samaan tahtiin tavarat lentelevät kuin ennenkin.

Mummulaan heti ostamisen jälkeen unohtunut ja nyt kotiutunut teletappi eli pappi on ollut nyt kovin tärkeä. Saa nähdä, miten käy, kun jossain vaiheessa käytän sen pesussa.

Kikka tuli joku päivä sanavarastoon, kun itse sanoin kakkan kikkara. Tarkkaan ottaen en tiedä. sanoiko ensin kikka muuten ja yhdistin sen kakkan kikkaraan vai sanoinko itse ensin kakkan kikkara. Joka tapauksessa sitä on jonkin verran käytetty kakasta puhuttaessa. Ja onpa se välillä tarkoittanut rekkaa ja hikkaakin.