"Pomppii" toteaa pikkuihminen ja sitten pompitaan. Ja perään "Pyyii" ja pyörimistä. Nämä toistuvat moneen kertaan päivän mittaan. En tiedä, kumpi on hauskempaa, osata itse taidot vai osata sanoa ne, mutta lempijuttuja ovat tällä hetkellä. 

"Tsiiä kingi." (Silmät kiinni) osataan nyt sanoa ja voitaneen tulkita ensimmäiseksi lauseeksi. Aiemmin on sanonut ainakin "Äi houhut" (Äitin housut) ja "Au paappiin" (Maito kaappiin), mutta ovat jääneet yksittäisiksi sanomisiksi. Tsiiä kingi on toistunut useamman kerran viime päivinä. Tämä on tullut ruokahoukuttelusta "Silmät kiinni ja suu auki.", jota pikkuihminen välillä pyytääkin sanomalla "Tsiiä".

Lauantaina siivosin ja matto jäi ulos iltaan asti. Illalla laitoin neidille musiikkia ja alkoi tanssia, kunnes huomasi maton puuttuvan. Totesi "Tattu" (tai jotakin sinne päin). Kysyin pitäisikö mattoa hakea ja hän näytti lattiaa sanoen sinne tai tonne. Sinne on sellainen sana, jota tyttö käyttää aina, kun isä on lähtenyt töihin, kummitäti tai mummu meiltä pois tai ylipäänsä joku lähtenyt. Aina se on neidille sinne.  

Saan kyllä välillä oikein hieroa aivojani, kun mietin mitä neiti milloinkin tarkoittaa. On nimittäin paljon samoja ja samankaltaisia sanoja käytössä eri tarkoituksissa. Esimerkiksi kakka on kakan lisäksi ainakin rattaat ja ankka, ehkä myöskin rahka ja kikka taas on rekka, hikka ja kakka(n kikkara). Tutti, Tytti (nuken nimi) ja tutta (lusikka) tahtoo myös  välillä hankalasti erottua. Usein neiti nykyisin pyytää toista lusikkaa itselleen ruokapöydässä sanomalla tutta. Ennen kuin opin tämän,ihmettelin, mitä puhuu ruokapöydässä tutista tai  Tytistä Itse asiassa tutta tarkoitti tuttia aiemmin, mutta sinne on jo löytynyt oikea loppukirjain.